Choca
The changing theme buttons don't work
posted by Choca 4 years and 5 months ago Link

caine
What browser are you experiencing this on?
posted by caine Staff4 years and 5 months ago Link
x.15a2
It did work for me. The changes between Default and Classic are a bit subtle, you should notice the URLs change from abbreviated in Default to full in Classic. Also, sites that your browser recognizes as previously visited no longer have a ☑ next to them.

Try the Dark theme, it's much easier to tell the difference...
posted by x.15a2 Community Leader4 years and 5 months ago Link
zac
Yep. Maybe Choca didn't notice the classic change bc the homepage doesn't change.
posted by zac Staff4 years and 5 months ago Link
anirudh24seven
"Also, sites that your browser recognizes as previously visited no longer have a ☑ next to them."

Agree with this part. They disappear in Classic theme.
posted by anirudh24seven 4 years and 5 months ago Link
x.15a2
I just replicated what @Choca is seeing, themes don't change (results page) using Ubuntu and Midori when selecting themes from the side menu. When a theme is selected, the checkmark disappears, never to return, and there is no theme change.

Themes change fine from the Settings screen, so it's a menu select issue with the side menu.

Thanks
posted by x.15a2 Community Leader4 years and 5 months ago Link
x.15a2
Same goes for any browser that I tried from my Android tablet (FF, Dolphin and the default Android browser), even if I requested the Desktop version of the web site (I know, with responsive design that shouldn't change anything, but thought I'd give it a try). Let me know if I can provide any other details.

Thanks!
posted by x.15a2 Community Leader4 years and 5 months ago Link
x.15a2
Clicking on different themes now works with Ubuntu\Midori, but the setting is lost when moving between pages.
posted by x.15a2 Community Leader4 years and 5 months ago Link
Choca
I'm seeing this on my iPad if I go on a computer it works fine
posted by Choca 4 years and 5 months ago Link
brians
This should be fixed on touch devices now.
posted by brians Staff4 years and 5 months ago Link
Choca
Yup it works fine now
posted by Choca 4 years and 4 months ago Link