x.15a2
Quote:
I would like to post the 3 examples here, but there is no way to insert it into this post.


Sure you can. Just post your image to an image hosting service, then use the Add an Image button. (The following is not an endorsement, it's a brief tutorial for posting images in replies): I use http://snag.gy/, which makes uploading and attaching images very easy. All you need to do is copy the local image to your clipboard then paste it into snag.gy and copy the provided link. Give it a try!
posted by x.15a2 Community Leader2 years and 9 months ago Link

anonymous
http://snag.gy/qCvZS.jpg
.
http://snag.gy/Uz2iq.jpg
.
http://snag.gy/Q293n.jpg
.
Hope I did that right............
Shown is Copy & Paste (1)
Then when I go to Copy & Paste another the drop down for "paste" (2) picks up the words "New notifications on facebook"..........
posted by <hidden> • 2 years and 9 months ago Link
x.15a2
I tested using current versions of IE, FF, Chrome and Pale Moon and I am unable to replicate what you are seeing. In fact, the only time that the autosuggest answers appear in the search bar is when I mouse over them (which is correct functionality). As long as my cursor is in the search field, pasting works as expected.

I suppose that this could be a caching issue, you may want the follow your browser's documentation for clearing your cache. Sorry, I can't duplicate this, so I can't think of any other cause of the issue. Maybe someone else from the community can offer a solution.
posted by x.15a2 Community Leader2 years and 9 months ago Link
thobby
On your examples where is your cursor? I also tried to replicate what you are experiencing on Firefox and IE and Pale Moon and as long as my cursor stays in the cut/paste box and not onto the suggestions (even after you click paste-make sure your cursor is not touching suggestions) then it pastes the appropriate word. It almost sounds like your cursor is not recognizing the cut/paste box and clicking on the auto suggest though I've no idea why that would happen. Are you using your cursor to click paste or are you using the arrow keys and enter to select paste? I guess I've reached the end of my knowledge to help. Especially as it is happening with 2 different browsers. I'd say reload the browser (saving your bookmarks, etc) but if it's on both FF and IE then I'm mystified.
posted by thobby 2 years and 9 months ago Link